Gorilla-sporing

Gorillasporing. Etter mange turer til Afrika, var det en stor drøm som gikk i oppfyllelse da jeg  fikk sjansen til å bli med på gorillasporing. 

Etter mang en safari så var det noe ganske annet å befinne seg her i tett skog -på jakt etter fjellrikets store konger. Ja, de er STORE -og deres små så lekne. Og hva som fascinerte like mye var den lokale guiden som tydelig kommuniserte med den største hannen i flokken. Vi kan aldri garantere at du treffer på gorillaene, men de lokale guidene har en utrolig nese for hvor de befinner seg, selv om det kan bli en ordentlig dagstur. Og du føler deg på virkelig ekspedisjon der du går utenfor alt som heter stier -og følger med på alle lyder. Ikke farlig, bare oppfør deg slik guidene forteller i forkant. Husk at du får ikke bli med hvis du er syk eller kraftig forkjølet, da dette kan smitte gorillaene. Lisenser har bindenede bestilling, og må gjerne bestilles 6 mnd før avreise. Men spør uansett; vi gjør vårt beste. Gorillaene beveger seg i et fjellområde som grenser til Rwanda, og det er mulig å foreta sporingen fra den siden også. Visum på grensen. 

Gorilla-sporing kan gjøres alene, f.eks som en fly-in safari på 2-3 netter fra Entebbe. Eller som del av en rundreise.

Vi har flere rundreiser som inkluderer gorilla-sporing, og vi kan legge opp en privat tur for dere med start i Kampala. Enten pr bil eller med småfly. 

Ta kontakt for reiseforslag.
Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738