Camping safari -rimelig løsning

Drifters er en veletablert aktør fra Sør-Afrika. En av de aller beste overland-aktørene. Overnattingen skjer i en kombinasjon av gjestehus og telt. Du hjelper selv til med å sette opp/ta ned telt. I Botswana har Drifters en flott tur som starter i Maun og avsluttes i Victoria Falls. Jeg har selv vært med på denne turen, og den kan virkelig anbefales -for eventyrere som vil ha en prisgunstig løsning. Og som liker å bo i "vanlige" telt! MAUN - VICTORIA FALLS ( 9 n telt - 3 n gjestehus i Victoria Falls):

Dag 1: Ankomst Maun. Overnatting i utkanten av Maun. Telt. 

Dag 2-5: Til Okavango. Padling i mokoro´s (thulede trestammer) og teltliv på elvebredden. Walkingsafari. Sent dag 5 er det retur til Maun for overnatting. Muligheter for flytur med småfly over Okavango-deltaet. bestilles lokalt. Kan anbefales! 

Dag 6-10: Safari. Påfyll av mat og handling i Maun. De neste 4 netter blir på safari - i fire forskjelle områder. Enkelte turer som dere ser går fra Maun til Victoria Falls kjører utenom Moremi og Savuti, da dette krever solide 4x4 for å komme frem. Men denne turen går gjennom de beste områdene på vei mot Zimbabwe. Det blir camping på små campingplasser i Moremi, Xakanaxa, Savuti og Chobe. 

Dag 11-13: Victoria Falls. Fly hjem fra Victoria Falls, eller bli med bilen videre tilbake ti Johannesburg (en ren transport-etappe med én overnatting underveis). 

Type tur: Dette er en "overland-tur" hvor dere transporteres i en spesialbygget 4WD truck (se bildet). 

Antall deltakere: Max 13 deltakere + guide/sjåfør. Internasjonal gruppe. 

Avganger: Avgang hver lørdag gjennom hele året. 

Hvem passer turen for:  Målgruppen er sporty eventyrere 18år+ Du hjelper selv til med å sette opp/ta ned teltet, men dette er fem minutters jobb. Vi har andre campingløsninger hvor det er en høyere standard, med store walk-in telt og oppredde senger. Bildene på denne siden er fra den aktuelle turen. 

Vi har også oppgraderte campingturer hvor du kommer til ferdig oppsatt camp, hvor det er STORE telt med privat toalett (slipper å gå ut). Disse turene har max 7 gjester på faste avganger. 

Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738