Camping safari -rimelig løsning

Drifters er en veletablert aktør fra Sør-Afrika. En av de aller beste overland-aktørene. Overnattingen skjer i en kombinasjon av gjestehus og telt. Du hjelper selv til med å sette opp/ta ned telt. I Botswana har Drifters en flott tur som starter i Maun og avsluttes i Victoria Falls. En prisgunstig løsning hvor hele turen kommer på ca NOK 25.000 pr person, inkl flyreise fra Norge. Jeg har selv vært med på denne turen, og den kan virkelig anbefales -for eventyrere, som liker å bo i "vanlige" telt! MAUN - VICTORIA FALLS ( 9 n telt - 3 n gjestehus i Victoria Falls):

Dag 1: Ankomst Maun. Overnatting i utkanten av Maun. Telt. 

Dag 2-5: Til Okavango. Padling i mokoro´s (thulede trestammer) og teltliv på elvebredden. Walkingsafari. Sent dag 5 er det retur til Maun for overnatting. Muligheter for flytur med småfly over Okavango-deltaet. bestilles lokalt. Kan anbefales! 

Dag 6-10: Safari.
Påfyll av mat og handling i Maun. De neste 4 netter blir på safari - i fire forskjelle områder. Enkelte turer som dere ser går fra Maun til Victoria Falls kjører utenom Moremi og Savuti, da dette krever solide 4x4 for å komme frem. Men denne turen går gjennom de beste områdene på vei mot Zimbabwe. Det blir camping på små campingplasser i Moremi, Xakanaxa, Savuti og Chobe. 

Dag 11-13: Victoria Falls. Fly hjem fra Victoria Falls, eller bli med bilen videre tilbake ti Johannesburg (en ren transport-etappe med én overnatting underveis). 

Type tur: Dette er en "overland-tur" hvor dere transporteres i en spesialbygget 4WD truck (se bildet). 

Antall deltakere: Max 13 deltakere + guide/sjåfør. Internasjonal gruppe. 

Avganger: Avgang hver lørdag gjennom hele året. 

Priser pr person: Ca NOK 13.905 + flybillett Oslo-Maun / Vic Falls-Oslo. Da er de fleste måltider inkludert. Hva som tilkommer er drikkevarer, tips og valgfrie utflukter fra Maun og Victoria Falls. 

Reis alene uten tillegg. På denne turen er det ikke tillegg om du reiser alene, og du deler telt med en annen i gruppen. 

Hvem passer turen for:  Målgruppen er sporty eventyrere fra 18-55 år, men øvre aldersgrense er ikke absolutt. Du hjelper selv til med å sette opp/ta ned teltet, men dette er fem minutters jobb. Vi har andre campingløsninger hvor det er en høyere standard, med store walk-in telt og oppredde senger. Bildene på denne siden er fra den aktuelle turen. Etter en kveld rundt bålet er det perfekt å rigge seg til for å sove på taket... 

Ønsker du en tur med kun 6 deltakere + guide, så har vi en super løsning med arrangøren Beyond -se i fanen til høyre.  Det er en type oppgradert campingtur hvor du kommer til ferdig oppsatt camp, og det er type feltsenger med dyner og tilbehør!

Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738