Kambodsja

Kambodsja i kombinasjon med Vietnam. Vi starter i Ho Chi Minh (Saigon) og avslutter i Siem Reap i Kambodsja. Vi sykler på de rolige småveiene, og kommer til steder som få andre turister besøker. Speedbåt på Mekong-elven tar oss over til Kambodsja hvor vi avslutter med selve Angkor. Dette er en lett sykkeltur for alle som synes det er spennende med nye inntrykk -og glade i å sykle 20-30km pr dag. Du kan fint forlenge dagene hvis du vil. Du reiser med en internasjonal gruppe, med 12-16 deltakere + engelsktalende guide. 

Thailand, Kambodsja og Vietnam på sykkel!

Dette er en unik tur hvor du får oppleve Thailand, Kambodsja og Vietnam fra sykkelsetet, fra jungel i Thailand til spektakulære Angkor Wat i Kambodsja og Mekongdeltaet i Vietnam. Her får du mye for pengene!
 

Vi starter turen i folkevrimmelen i Bangkok før vi reiser på oppdagelsesferd i Khao Yai, Thailands største nasjonalpark. Over grensen til Kambodsja sykler vi langs rismarker til det spektakulære Angkor Wat.  Dette er et av de virkelig store og kjente historiske stedene i verden, og tidligere sentrum for Khmerriket.  Vi sykler videre til Phnom Penh og får oppleve Kambodsjas nyere historie.   I Vietnam utforsker vi Mekongdeltaet med de mange kanalene og rismarkene.  Vi avslutter turen i Saigon i sterk kontrast med landsbygda vi nettopp har syklet igjennom.
 

Dette er en bestselger med over 30 avganger i året. Turene er i internasjonale grupper fra 4 - 18 deltakere med engelskspråklig guide.  Ta kontakt for mer informasjon!
Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738