Wilderness Safaris

Uhuru er utvalgt salgskanal for Wilderness Safaris; en av afrika´s ledende safarioperatør. Wilderness leverer produkter av ypperste klasse, fra camping til utsøkte små lodger. De er en har et stort engasjement i lokale prosjekter i alle områder hvor de jobber; en arrangør som setter øko- og bærekraftig turisme ut i praksis.Wilderness startet opp for mer enn 25 år siden, med to brukte Land Rovere og en drøm. En drøm om å beskytte Afrika´s natur og dyreliv gjennom bærekraftig turisme. De har fått de gjeveste priser opp gjennom årene, men hva de selv bryr seg om er hva de har fått til i praksis. Som kunde kan jeg love deg at du får en safariopplevelse du ikke vil glemme; lodger og camper er lokalisert på genuine steder, guidene er håndplukket og alle detaljer stemmer. 

Premier Wilderness Camp. Dette er høyeste kategori innenfor deres portefølje. Hver camp har sin stil, og det er utsøkt kvalitet og service. 

Classic Wilderness Camp. Disse campene er generelt tented camps, med noen få unntak. Alle med privat bad, men rommene er noe mindre i størrelsen enn premier camps. 

Safari & Adventure Camps. Dette er mer "røffe" camper, mange er type rom bygget på plattinger, og canvas-duk mellom deg og dyrene. Flere rom/telt på hver camp enn tilfellet ved Classic og Premium camps. 

Explorations Camps. Dette er camper som settes opp for max 8 gjester. Store telt med feltsenger og oppredning. For deg som vil oppleve Afrika under stjernene. Min personlige favoritt! Explorations arrangeres som faste avganger med 2-8 deltakere, eller dere kan få deres private tur. Turene er da delt inn etter:

Discoverer Explorations. Dette er de-luxe varianten av mobile safaris. Dette er turer som kombinerer Wilderness´s permanente camper med private de-luxe camper som settes opp underveis. Her snakker vi "walk-in telt", og ikke hva du forbinder med tradisjonelt teltliv!

Adventurer Explorations. En noe enklere variant, i retning av hva vi tenker når vi snakker overnatting i telt. Men store dome-telt, med feltsenger og oppredning. Privat do-telt og bush-dusj til hver enhet. Alt er ferdig oppslått når dere ankommer camp. Leirbål og stor stemning.

Trails Explorations. Overnatting som over, men dette er turer som har fokus på aktivitet. I Namibia er det sykkel fra camp til camp, i Botswana og Zambia er det walking. Bagasjen fraktes og dere kommer frem til ferdig camp.

Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738