Sykkelturer - alle nivåer

Sykkelturer for både "Birkebeinere" og marka-syklister! Mange har oppdaget gleden ved å ta en sykkelferie, men fortsatt er det et utbredt  oppfatning at dette kun er for "Birkebeinere" eller andre turer kun med vinsmaking... Ja, vi har begge deler! Vi har suverene turer som passer for dere som vil sykle tøffe etapper. Med et stort utvalg av turene passer for alle som er glade i å sykle. Det er gradering på turene, slik at alle finner sin tur i forhold til nivå. Uhuru har valgt å samarbeide med de aktørene som er best på sitt felt, og er salgsagent for bl.a britiske Exodus & Explore Worldwide. Alle disse turene er i små internasjonale grupper, med max 14-18 deltakere. I snitt er det 12 deltakere på turene. Engelsktalende guider/turleder. 

EXODUS sin sykkelkatalog med 93 forskjellige sykkelturer. Klikk her: http://flippingbrochures.co.uk/Exodus_Cycling_2016/
 
Sykkel til alle deltakere på reisemålet -eller ta med din egen. Sykkel ER inkludert på alle turene, men hvis du foretrekker din egen -så gjør du det. Du kan selv velge å ta med klipspedaler og sykkelsko til leiesykkel, men det er intet must.  

En typisk dag med sykling. En typisk sykkeldag er fleksibel, med den fastlagte sykkeldistansen spredt utover dagen. Mange av turene gir deg muligheten til å sykle på egenhånd, utstyrt med kart og beskrivelse av dagens etappe. Og vil du sykle lenger enn dagens etappe, får du gode tips om hvor du bør sykle. Ofte kan en dag starte - eller avslutte med en  transportetappe. På denne måten sykler vi kun de flotteste strekningene.

Gradering på turene - alle nivåer. (A=lett, B=moderat, C=tøff, D=for topptrente). Se beskrivelse under hver tur. Der oppgir vi antall km totalt for turen, og per dag. Er du en racer og vant til lange ritt her hjemme har vi egne racer-grupper hvor det er lange dagsetapper, velg mellom landevei og mountainbike. Ellers er det mange turer med dagsetapper på kun 15-30km og god tid til andre aktiviteter.

Følgebil. Du blir tatt godt vare på. Og det er alltid en backup-løsing. På de fleste turene er det følgebil hele veien, dette fremgår av respektive turbeskrivelse. 

Vi tilbyr mer enn 90 forskjellige sykkelturer over hele verden; Cuba, Sør-Afrika med Cape Town, vinområder & Garden route, Sør-Afrika II med sykkelsafari, fjellområder og Swaziland, sykkelsafari i Tanzania, Vietnam,  Kambodsja, Thailand, Peru, Costa Rica, Malawi, Guatemala, Marokko, Brazil, Sardinia, Sveits, Østerrike, Corsika, Frankrike. Og mye mye mer. Ta kontakt for program for ønsket område. Uhuru AS samarbeider med hva jeg vil si er de to beste sykkel-aktørene på markedet. Er dere en vennegjeng eller liten gruppe, så kan vi legge opp en privat tur på ønsket dato.Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738