AFRIKA

Drømmen om Afrika...
Afrika er et enormt kontinent med store kontraster. Et område skapt for små og store eventyrere! Fotturer til Kilimanjaro med 8 dager i fjellet, slik at du blir godt akklimatisert. De enorme Serengeti-slettene med den årlige gnu-vandringen, fantastiske Ruaha Nasjonalpark i Tanzania. Walking-safari i Mara North Conservancy, norsk vertskap i landsbyen Mitandi, sykkelferie i Sør-Afrika, gorilla-sporing, aktive familieturer. Eventyrlige strender og opplevelser på Zanzibar, Mafia og Lamu. For å nevne noe. Vi har et stort utvalg av unike turer, og mange kombinasjoner er mulig. Husk at når du reiser til Afrika slipper du store tidsforskjeller. Og alle våre safariløsninger går til små camper/lodger, og alltid med 4x4 Land Cruisere -ikke minibusser. Kan love at det er en stor forskjell! Vi vet hvilke steder som er supre for barn, slik at våre gjester kommer til riktige steder utfra deres ønsker og behov.

Hvorfor reise med Uhuru
Anette er selv Afrika-frelst... etter mange Afrika-turer på kryss og tvers. Og det gjenspeiler utvalget av turer i dette området. Turene Uhuru AS tilbyr er basert på kunnskap og gode kontakter. Fra teltsafari til de beste lodger og Rovos Rail. Men Uhuru forsøker å styre unna alle store bo-maskiner, for vi tror ikke det er hva du ønsker å oppleve på din Afrika-reise. Vi håper du tar deg tid til å lese detaljene i turprogrammene våre. Lokalt bruker vi mange små aktører, som er store på service og har dyktige guider og ansatte. Og som bryr seg om miljøet rundt seg. Anette har selv guidet mange norske grupper til toppen av Kilimanjaro. Uhuru tilbyr små gruppeturer eller skreddersøm for deg og ditt reisefølge!  Velg destinasjon i fanen til høyre, eller tema i fanen til venstre. 

Når er det best å reise?
Et essensielt spørsmål. Har loset mange på riktig spor, etter at de har ringt rundt og forhørt seg om safariløsninger -uten å få vite at det er regntid når de planlegger å reise.  I april/mai hvor det er regntid i Øst-Afrika, er det flott å reise til Botswana, Namiba og Sør-Afrika. Og dette med lavsesong; det er fantastisk å reise på safari i "green season", slik som november-mars i Kenya/Tanzania.  Da har de fleste dyrene nettopp fått sine små, og det er grønt og vakkert. Det kan være gjørmete veier, men med Land Cruisere er det ikke noe problem. Og veldig lite folk!
Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738