Reisearrangør med solid bransjeerfaring

Anette Skeide er leder og gründer av Uhuru AS. Ved oppstart av selskapet i 2008, hadde Anette 16 års erfaring fra reiselivet; Gullivers Reiser, Globetrotter, Worldwide Adventures og Hvitserk. Kontaktnettet i bransjen er stort. Hun har jobbet med det meste av spesialprodukter, og alltid vært opptatt av at alle detaljer skal løses. Hun har selv reist mye over hele verden, og har blant annet guidet mange Kilimanjaro-turer. Således er kunnskap og reiseerfaring sentralt i dette selskapet. Anette vil ikke selge produkter hun ikke går god for, og alle lokale partnere må vise at de bryr seg -og viser engasjement i lokale prosjekter, og ikke bare tenker kortsiktig profitt. Vi ønsker at turismen skal påvirke lokalsamfunnet på en positiv måte. Formelt er Anette diplomøkonom fra BI. I starten er det Anette som er tilstede fast på kontoret, men det er flere nøkkelpersoner med i kulissene. 

Forretningsidé. Uhuru AS skal tilby "aktive reiser for små og store eventyrere", og unike reiser i Afrika. Vi legger tilrette både for individuelle reiser og gruppeturer. Vi skal ikke selge "alt", men de steder vi selv kjenner godt. Kunnskap, detaljer og service er nøkkelord. Uhuru AS ønsker i stor grad å støtte lokale prosjekter i områdene vi jobber i. 

Målgruppe. Uhuru AS ønsker å komme i kontakt med vanlige mennesker -som liker spennende reisemål med en aktiv profil, uavhengig av alder. Og alle som vil på safari -til områder uten minibusser og masseturisme.

Hva jeg tror på. Jeg tror at stadig flere erkjenner at bare turisme bygget på respekt for omgivelsene har livets rett. Og jeg vil kun samarbeide med aktører som lever etter samme prinsipp. Gjennom god kontakt vil jeg forsøke å ha større kontroll på mine underleverandører enn hva Telenor er kjent for...

Takk til... Lars Ebbesen for logo og hjelp. Og Bente for god support, og orden på alle tall. Og til de av dere som ønsket meg lykke til ved oppstarten. Det er reiser jeg brenner for! Og etter så mange år i reiselivet -og på reisefot, har jeg noen tanker om hvordan ting kan gjøres! Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738