Reiser for små og store eventyrere!

Skreddersøm for individuelle og private grupper. Vi skreddersyr reiser for dere som vil reise mest mulig på egenhånd, og for private grupper som vil noe spesielt.  Er dere en vennegjeng eller en mindre bedrift, fra 10-30 ansatte, har vi mye morsomt å tilby. Hva med en langhelg til Masai Mara, hvor dere kan holde seminar eller kick off i unike omgivelser. Vi skreddersyr etter deres ønsker, både når det gjelder utstyr, måltider og utflukter. Kan love at deltakerne ikke vil savne hverken tv eller minibar...

Gruppereiser engelsktalende guide, kun 10-18 deltakere. Vi samarbeider med flere utenlandske aktører, bl.a britiske Explore og Exodus som har et stort utvalg av gruppeturer, for deg som egentlig ikke liker å reise i gruppe... På disse turene er det ikke blått hår og gåstol, men en gjeng eventyrlystne og ofte bereiste mennesker som vil være med på noen unike turer som er vanskelige, eller veldig tidkrevende å få til på egenhånd. Egne sykkelturer, fotturer og familieturer. Dere møtes på reisemålet, noe som gir stor fleksibilitet.

Jenteturer til Kilimanjaro -max 12 deltakere. Etter første jentetur i 2011, er det flere jenteturer på programmet for 2012/2013. Vi bruker 8 dager på selve fjellturen, slik at du kan nyte hver dag -og stor toppsjanse.

Flybilletter. For alle turene våre tilrettelegger vi med best mulig flyløsning. Gode priser på alle seriøse flyselskaper. Og mange smarte tilleggsbilletter. 

Send oss en forespørsel, så lover vi rask tilbakemelding!

 Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738